Thursday, 24 January 2013

BILA UMNO BUAT RASUAH, BILA PAS BUAT SEMUA OK? MACAM %$#% PERANGAI PENYOKONG PAS


Penulis baru je beberapa minit tadi online di Twitter, borak dengan sahabat yang penyokong tegar PAS. Penulis pun bertanyakan apa pendapat beliau tentang ADUN PAS di Perlis yang pakai Porsche Cayenne, marah pula dia kat penulis. Ni penulis print screen kenyataan dia:


Senang je kan penyokong PAS jawab, bukan duit bapak penulis jadi apa yang nak kecoh. Tapi cuba bayangkan kalau pemimpin UMNO, macam dulu Rafizi kecoh anak Nazri Aziz pakai hummer, tu dia puak PAS ni lah jerit RASUAH RASUAH.. haha..lepas tu penulis tanya la kat dia, macam mana dia tau x rasuah..dia pulak tanya kita balik mana kita tau dia rasuah..tapi bab kalau fitnah pemimpin UMNO rasuah memang hebat.. tanya ada bukti, x boleh nak jawab..nah tengok lagi gambar baca lebih lanjut di KL Chronicle 

1 comment:

  1. Memang meka macam tu. Kalau kena batang hidung sendiri semua halal. Bagi lah banyak2 tanah kat exco2 Dap, pun tak da hal.

    ReplyDelete

Admin blog BERSIH 3 suku tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang komen yang boleh disabitkan kesalahan akta Komunikasi dan Multimedia 2008.

Oleh itu, komen lah secara berhemah ya.